Model SWAN

Model SWAN

De INFIXUM SWAN is ons Medium model. Het is 455 mm breed. Door de elliptische vorm wordt de ruimte die de INFIXUM inneemt optimaal benut. Vormgeving en functionaliteit gaan hand in hand. Een praktische oplossing met een modern aanzicht dat past in vrijwel ieder interieur.

Plaats de INFIXUM op een vrije, rechte wand of in de hoek en houd de ruimte rondom de INFIXUM vrij. Zo komt het strakke, gestroomlijnde design optimaal tot zijn recht.

Functioneel:
Door de elliptische vorm wordt minimale ruimte optimaal benut en creëer je een maximale hangcapaciteit.

Vormgeving:
Het strakke eenvoudige Dutch Design maakt de INFIXUM een eyecatcher in vrijwel ieder interieur.

Kwaliteit:
De INFIXUM is een duurzame, gepoedercoated stalen kapstok. We besteden veel aandacht aan het productieproces, zodat wij zeker weten dat iedere INFIXUM van een topkwaliteit is en ook bij langdurig gebruik mooi blijft.

Geschikt voor kleine ruimten:
Door de elliptische vorm en het strakke design is de INFIXUM eenvoudig te monteren in een hoek van een kamer of aan een rechte, vrije wand. Op deze manier kun je elke plek in een ruimte optimaal benutten.

Afmetingen model SWAN:
Breedte: 455 mm
Diepte: 325 mm
Hoogte : 135 mm
Ø stang: 25 mm

Product materiaal:
De INFIXUM is gemaakt van staal en voorzien van een poedercoating. Dit zorgt naast een strakke afwerking voor een slijtvaste laag.

Onderhoud:
Reinigen kan eenvoudig met een vochtige doek met wat schoonmaakmiddel. Nadrogen met droge doek.

Wandmontage:
Er zitten in de verpakking geen schroeven voor de wandbevestiging, omdat er verschillende soorten wandmaterialen zijn die verschillende soorten wandbeslag vereisen. Voor advies over geschikte schroeven, neem contact op met de plaatselijke vakhandel.

Montage in de hoek:
De hoekbevestiging is meegeleverd in de verpakking inclusief 4 flensbouten voor bevestiging van de kapstok aan de hoekbeugel.

Download voor dit product

Reacties zijn gesloten.