Merk verhaal

Merk verhaal

Infixum SWAN
Infixum OWL
Infixum OWL

Je hebt er waarschijnlijk ook een, net als 95% van de huishoudens: een kapstok. Was het vroeger vooral een praktisch en functioneel meubelstuk, weggestopt in de hal, tegenwoordig vind je ze in allerlei ruimten in huis. We willen niet alleen natte jassen, maar ook onze kleding op een praktische manier ophangen. Met INFIXUM, de Latijnse naam voor kapstok, komen de ontwerpers tegemoet aan de huidige behoefte van de consument aan een veelzijdige ophangmogelijkheid. Deze Dutch Design kapstok laat jou je schaarse ruimte optimaal benutten door functionaliteit en vormgeving te integreren:

  • Door zijn elliptische vorm creëert de INFIXUM veel hangcapaciteit. Beide uiteinde van de beugel zijn voorzien van eindplaatjes, zodat de hangers er niet kunnen afglijden.
  • De INFIXUM is eenvoudig recht te monteren zonder passen en meten.
  • De INFIXUM is solide uitgevoerd in gepoedercoated staal, waardoor het materiaal ook na langdurig gebruik niet verweert en kwalitatief hoogwaardig blijft.
  • De INFIXUM is vochtbestendig en kan ook in de badkamer worden gemonteerd.
  • De INFIXUM kan zowel in de hoek als aan de wand gemonteerd worden zonder veel ruimte in te nemen. Hierdoor creëer je meerdere gebruiksmogelijkheden in verschillende ruimten. Denk bijvoorbeeld aan de hoeken van een kleine ruimte in een slaapkamer of badkamer.

De INFIXUM is krachtig door zijn eenvoud en doeltreffend in zowel grote als kleine ruimten. Het is een authentiek, puur en duurzaam ontwerp met een toegevoegde waarde en functie.

Reacties zijn gesloten.